català · espanyol
cercador immobles Finques Farners

CERCA EL TEU IMMOBLE

Troba l'immoble que desitges
d'una forma ràpida!

Finques Farners. Santa Coloma de Farners. Venda. Compra. Lloguers

Vendes


Restaurant pizzeria amb habitatge annex al centre de Sant Hilari - Sant Hilari Sacalm

Referència: 1715

En venda restaurant pizzeria de dues plantes amb habitatge annex al pis superior (amb accès independent).

Al centre de Sant Hilari Sacalm, en un entorn rural i turístic, conegut com el municipi de les cent fonts. Molt preuat pel turista de muntanya, especialment l'aficionat a la BTT i al senderisme. Molt ben comunicat, a 4 km de l'autovia C25, que connecta Girona i Vic a tan sols 25 minuts.

El restaruant es troba situat al carrer principal de la localitat i està distribuït en dues plantes, amb accès per dos carrers diferents.

La planta baixa, a nivell del carrer principal, de 140 m2 construïts, té zona de barra, forn de llenya per a pizzes, zona de lavabos (adaptats a la normativa actual per a persones amb movilitat reduïda) i dos menjadors. El menjador petit, per a 16 persones, es troba a la part del davant amb un gran finestral i el menjador gran, per a 55 persones, al fons del local sota un gran sostre de vidre retràctil (amb llum natural) i zona ajardinada.

La planta inferior, semisoterrani, de 140 m2 construïts, disposa de zona de lavabos, menjador per a 60 persones (encarat per a grups i celebracions), amb accès directe també pel carrer posterior, ideal per a la recepció de les matèries primes, ja que al mateix pis hi trobem els 3 magatzems i les cuines. La cuina es troba totalment equipada i disposa de una montacàrrega que comunica amb la zona de barra del pis superior.

El restaurant es troba en ple funcionament, amb un alt rendiment i molt ben valorat per la clientela i les xarxes socials. Habitualment és necessari fer reserva ja que els caps de setamana s'omple al màxim de la seva capacitat, tant per gent del poble com per turistes.

L'habitatge es troba annex a la planta primera, amb accès independent. Recentment reformat i convertit en loft. Fa uns 70 m2 construïts d'habitatge, uns 12 m2 de traster i rentador i uns 70 m2 de terrassa.

L'edifici ha estat restaurat íntegrament, tant les plantes destinades a restaurant com la planta destinada a habitatge. En la restauració s'han tingut en compte el caràcter centenari de l'edifici, amb les seves parets de pedra, i també un disseny modern i funcional actual.

 


Preu immoble: 495.000€

Imatges de l'immoble:
Informació de l'immoble:
  • Distribució:
  • Total m2 construïts: 350m2

Imprimir fitxa


Tornar al llistat
· Compra venda
· Lloguers
· Administració de finques
· Administració de comunitats
· Agent exclusiu assegurances

Finques Farners api

17430 Sta. Coloma de Farners (Girona)
Passeig Sant Salvador, 10
Tel. (+34) 972 84 29 61
E-mail:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies | Cambiar preferencias de cookies