·

CERCA EL TEU IMMOBLE

Troba l'immoble que desitges
d'una forma ràpida!

Serveis


· Compravenda:

Finques Farners us ofereix el servei d'assessorament en la venda del vostre habitatge des de la taxació, la gestió de les visites, la publicitat, la mediació fins a la seva venda. Us acompanyem en tot el procés.

Per altra part, la nostra empresa ofereix una borsa d'habitatges en règim de compra ja siguin solars, pisos, cases, finques rústiques o places d'aparcament. També rebreu el millor assessorament per el seu finançament. No dubteu en consultar-nos.

· Lloguers:

Finques Farners us ofereix un ampli ventall de cases, pisos, aparcaments, masos... en règim de lloguer a Santa Coloma de Farners. Apropeu-vos i consulteu la nostra borsa d'habitatges.

· Administració de finques:

Finques Farners S.L. us ofereix el servei d'administració de finques resolent les incidències quotidianes i les diverses gestions que deriven dels immobles.


Protecció de Dades
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, de 13 de Desembre, Finques Farners S.L. l'informa que les seves dades personals s'inclouran en fitxers informatitzats titularitat de Finques Farners S.L., que serà l'únic destinatari d'aquestes dades. La seva finalitat exclusiva és la gestió de clients i accions promocionals i té la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la llei mitjançant una carta o email adreçats a Finques Farners S.L. (dades de contacte a peu de pàgina).

Formulari d'alta d'immoble:

Empleni aquest formulari i posarà a disposició el seu immoble a través d'aquest web:
Nom:

Telèfon:

Població:

Situació:

Tipologia:

Dormitoris:

Preu venda:

E-mail:

Comentaris:

Enviar formulari
· Compra venda
· Lloguers
· Administració de finques
· Administració de comunitats
· Agent exclusiu assegurances

17430 Sta. Coloma de Farners (Girona)
Passeig Sant Salvador, 10
Tel. (+34) 972 84 29 61
E-mail: